Gubitak dijela biračkog tijela

HDZ-ovci u Dalmaciji nezadovoljni: Koje promjene očekuju splitski i šibenski ogranak

03.06.2021.
u 13:44

Krivce nalaze u potrošenom kadru na čelu županijskih organizacija stranke

Komentara 26

HU
Hubrvi
14:24 03.06.2021.

Ako je po Ivi Boban Valencic, onda je HDZ vec propao i svi clanovi HDZ-A i njihovi biraci se tovare na kamione koji voze u pravcu Kocevskog Roga gdje ih ceka neki novi Simo Dubajic. I ne moze se recici da je kod ljevicarskih novinara mrznja prema HDZ-U nevjerojatna. Ona je svakodnevno ocekivana, pa onda nastaju takvi clanci, kojima se pokusava javnost manipulirati. I ako taj HDZ vodi jedan sposoban i kulturan covjek, onda je to neoprostivo. Zato treba svakodnevno podmetati HDZ-U pa da na vlast dodju oni koji Hrvatsku nikad nisu htjeli i koji buducnost Hrvatske vide u uvodjenju kumunizma, micanju Bana sa Jelacica i sl. Ali svejedno je koliko spletkarite i podmecete, taj film necete gledati. Kmecite i dalje.

VA
vatreni24
22:22 03.06.2021.

HDZ je domotvorna stranka i jedini garant opstanku države. Leva bagra kao što je možemo, komunjare, slučajni koje su plasirali i nametnuli levi mediji opasnost su za državu

Avatar lepihercegovac.
lepihercegovac.
14:16 03.06.2021.

eh da su samo u dalmaciji...a u zagrebu su kao kolosalno presretni... hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije