24.09.2024. u 16:47

Andrej Plenković bi barem nama osuđenima na ostanak u ovakvoj državi trebao pomoći da razlikujemo HDZ-ovce koji moraju disati, od onih koji i za naše antikoruptivne standarde fakat hiperventiliraju

Komentara 5

LI
liberta
17:22 24.09.2024.

Opet se vidi da su to slabe antikorupcijske mjere od strane Plenkovića koji je bio uvjeren da povećanjem plaća može se suzbilti korupcija.

JS
Jamili su! A zna se ko su!
16:55 24.09.2024.

Eto vidiš. A mi to stalno naglašavamo u komentarima i uvijek dobijemo crveni. Jedino još u naslovu je trebala biti množina umjesto jednine.

Avatar Žuti
Žuti
18:58 24.09.2024.

Što ti je veća plaća i pozicija, obično si u mogućnosti da ispod stola zaradiš još koji milijun. Neće radnik zaraditi, ali ako imaš ortake koji otvore firmu od jedne osobe onda možeš izvući milijune iz svake firme. Namješteni natječaji i poslovi koji se daju na djelovanje firmama koje na kraju rade za 10% ukupne vrijednosti s tendera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije