NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

HDZ poručuje: NATO demantirao Milanovića. Od početka lažu jedino Milanović i SDP

Zagreb: Predsjednik Milanović upriličio je svečani prijam na kojem je uručio odlikovanja i priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
23.10.2024.
u 19:20

"Je li i pomoćnik #GT NATO-a za Milanovića onda ''lažljivac'', kao što to podmeće premijeru Andrej Plenković? Ili će Štetočina s Pantovčaka i njemu zabraniti da govori istinu - kao što je zabranio načelniku Glavnog stožera #OSRH?" stoji u objavi HDZ-a.

Na službenom HDZ-ovom Facebook profilu osvanula je objava u kojoj stoji kako je NATO demantirao predsjednika Zorana Milanovića. Naime, iz stranke ističu kako je Javier Colomina, pomoćnik glavnog tajnika Sjevernoatlantskog saveza, izjavio da "NATO neće biti dio sukoba". "Još dok je domišljao svoj nemaštoviti video o profesoru Primorcu, Milanovića su već bili poklopili iz NATO-a. "Sva središta #NSATU aktivnosti su izvan #Ukraine. Za nas postoji jasna crvena linija, a to je da NATO neće biti dio sukoba” - istaknuo je pomoćnik glavnog tajnika Sjevernoatlantskog saveza Javier Colomina.

Je li i pomoćnik #GT NATO-a za Milanovića onda ''lažljivac'', kao što to podmeće premijeru Andrej Plenković? Ili će Štetočina s Pantovčaka i njemu zabraniti da govori istinu - kao što je zabranio načelniku Glavnog stožera #OSRH? Od početka lažu jedino Milanović i SDP, uz svoje “eksperte” za međunarodne odnose Petrova i Bulja." stoji u objavi HDZ-a.

POVEZANI ČLANCI:

"Stoga, idući put kad bude radio video, predlažemo Vrhovnom Lažljivcu da ugradi kadrove samog sebe i pita svoje pratitelje: Kojem Milanoviću vjerujete? Milanoviću koji je na samitu u Washingtonu podržao NSATU ili Milanoviću koji danas, poput Putinove lutke na koncu, ponavlja laži o “slanju 🇭🇷 vojnika u 🇺🇦”? A za čiji interes to radi? Za interes 🇭🇷 zasigurno ne" dodaju. na HDZ-ovoj objavi.

>> FOTOGALERIJA Milanovićev život u slikama – od malih nogu do političke karijere

Zagreb: Predsjednik Milanović upriličio je svečani prijam na kojem je uručio odlikovanja i priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama
1/42

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar The Betrayer of Hope
The Betrayer of Hope
20:53 23.10.2024.

Ludi Milojko ima toliko bolestan ego da više ni sam ne zna što govori, kog "ispravlja", kad je što rekao..potpisao.... gdje je bio, kad je pošao i je li došao...

VR
Vragg
19:42 23.10.2024.

NATO-va ''sekretarica'' HDZ haha HDZ-ovcima nikako ući u glavu da neće slati hrvatsku vojsku na istočno bojište ni u kakvom svojstvu: izravno, posredno, savjetodavno... AP-ov karijerni interes nije hrvatski interes. I neće dobiti potporu u Saboru za to. Ako su tako uvjereni AP i njegova klika neka raspišu referendum. Ali znamo svi da ta ekipa bježi od referenduma kao Vrag od tamjana.

KA
karlodrago
21:05 23.10.2024.

Kaki su to ljudi koji glasuju za kršitelja zakona ili kako ga Anušić zove kuhara Milanovića ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije