Poruka HSS-u

HDZ stoji iza načelnika Gladovića pa makar razvrgnuli suradnju

'za varazdin 14.04.2008....varazdin.... tomislav kezelj......varkom snimio marko jurinec'
'jurinema'
27.02.2011.
u 14:21

Protuzakonito je radilo općinsko vijeće Klenovnika, a ne načelnik Izidor Gladović, tvrdi Tomislav Kezelj, predsjednik HDZ-a Varaždinske županije

Protuzakonito je radilo općinsko vijeće, predvođeno HSS-om, a ne naš načelnik. Tvrdnje da je radio svojeglavo su politikantska podmetanja jer po zakonu proračun predlaže on. Željeli su ga protuzakonito razvlastiti i izazvati izbore, a udrugama dati enormne iznose, neprimjerene situaciji, kako bi dobili njihovu naklonost – oglasio se Tomislav Kezelj, predsjednik HDZ-a Varaždinske županije, na istup Zvonimira Sabatija iz HSS-a.

– U povodu izjave „nakon izbora Gladović je na redu, nema ga tko spasiti, koje pozivaju na linč, poručujemo da Izidor Gladović iza sebe ima cijeli HDZ, bez obzira na to kako će se utjecati na suradnju s ostalim strankama u drugim općinama – poručio je Kezelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije