afera holy

Heidi Mazija pokušava doći do Milanovića i reći mu istinu

heidi mazija
Facebook
09.06.2012.
u 10:00

Mazija je navodno od nove tajnice doznala da više ne radi u uredu uprave te je poslana u potkrovlje zgrade među otpisane

Heidi Mazija, tajnica u uredu predsjednika uprave HŽ Holdinga i žena zbog koje je sada već bivša ministrica Mirela Holy založila pa “prijateljsku uslugu” platila ostavkom, pokušava doći do premijera Zorana Milanovića kako bi mu ispričala cijelu istinu o svom slučaju, doznajemo od njoj bliskih ljudi. Mazija nema dopuštenje od uprave da istupa u javnosti.

Naši sugovornici kažu da ju je jako potresla smjene Mirele Holy pa zato želi reći izravno premijeru kako je došlo do njena premještaja s mjesta tajnice u upravi HŽ-a kad je SDP-ova garnitura preuzela upravljanje tom tvrtkom. Naši sugovornici kažu da Mazija nije dobila nikakvu obavijest od nove uprave da više nije tajnica, nego je to saznala od nove tajnice kad je ona došla na posao. Nakon toga joj je rečeno, doznajemo, da prebaci svoje stvari na treći kat, u potkrovlje HŽ-ove upravne zgrade. A u HŽ-u je jasno da, kad se nekog pošalje u potkrovlje, to znači da je u nemilosti i da je otpisan. Tamo, naime, završavaju stranački neprihvatljivi kadrovi.

Mazija je prije dolaska u HŽ bila tajnica tadašnjeg pročelnika Ureda za imovinu grada Željka Uhrila.

– Ona je vrhunski profesionalac i zasigurno jedan od najboljih radnika u Poglavarstvu – kažu za Maziju bivši kolege. Kako doznajemo iz izvora bliskih gradskoj upravi, na mjesto tajnice u zagrebačkom Gradskom poglavarstvu dospjela je po HNS-ovoj liniji. Njezin suprug Goran Mazija član je SDP-a koji na brojnim društvenim mrežama voli istaknuti da je ekspert za geologiju.

– On je jednostavno uhljebljeni kadar koji trenutačno radi u Uredu za prostorno planiranje – kaže naš izvor te procjenjuje da je riječ o prosječnom radniku koji se na svome radnome mjestu ničim ne ističe. Mazija je član SDP-ovih savjeta za obrazovanje i znanost te za prostorno uređenje.

Komentara 15

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
10:26 09.06.2012.

....1945.god......sve je isto samo u malo blažem obliku.A što tek rade na lokalnim razinama ?! Sramota !

CA
carlogiordano
10:36 09.06.2012.

da je dotična vrhunski profesionalac, sigurno ne bi radila u jednoj takvoj firmi kao što je hž, nego bi svoju profesionalnost dokazivala kod nekog privatnika. mogu li ja pokazati svoju profesionalnost u hž? ne mogu ,nemam političku preporuku nit pravu stranačku knjižicu.

DU
Deleted user
10:20 09.06.2012.

Ovo baca još gore svijetlo na cijeli slučaj. Dakle, kao i kod prošlog dolaska SDP-a na vlast, miču sve što se nađe na putu "do čistačice" i na to troše silno vrijeme i energiju. Ono što zamjeram Holici jest da se za dotičnu gospođu založila ISKLJUČIVO ZATO ŠTO JE SUPRUGA STRANAČKOG KOLEGE a ne zbog čiste empatije. Sada bi se trebali javiti svi "počišćeni" koji nemaju nikoga u SDP-u ili HNS-u......Hoćemo li vječito patiti od bolesti koja se zove: nekompetencija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije