MAKLJAŽA U DONJOJ DUBRAVI

Izvukli vozača pa ga pretukli na obali Drave: Izbila još jedna tučnjava u Međimurju, dvoje ozlijeđenih

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
13.07.2024.
u 09:50

U tučnjavama u Međimurju dvije osobe lakše su ozlijeđene, dok je nekoliko osoba zadobilo vidljive tjelesne ozljede, ali su ponuđenu liječničku pomoć odbili

Policija u Međimurju izvijestila je o tučnjavi koja se jučer oko 19.30 sati dogodila u Donjoj Dubravi, mjestu nedaleko od granice s Mađarskom. Naime, na kupalištu na obali rijeke Drave potukla se skupina muškaraca, a sat vremena kasnije došlo je do nove tučnjave u jednom ugostiteljskom objektu.

- Jučer, 12. srpnja oko 19:30 sati u Donjoj Dubravi, na uređenom kupalištu na obali rijeke Drave, 47-godišnjak i nekoliko za sada neidentificiranih osoba zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnjak te su ga izvukli iz automobila i potom istukli. U namjeri sprječavanja daljnjeg sukoba u tučnjavu se umiješao 37-godišnjak, kojeg su 47-godišnjak i skupina nepoznatih muškaraca također istukli - izvijestila je policija. 
               
- Sat vremena kasnije u ugostiteljskom objektu u Donjoj Dubravi (Podravskoj ulici) skupina muškaraca koju je predvodio 50-godišnjak, fizički je nasrnula na nekolicinu gostiju objekta. U nastavku događaja, oko 20:30 sati, ispred spomenutog ugostiteljskog objekta nekoliko soba oštetilo je osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka, kojim se na parkiralište dovezao 36-godišnjak. Točan iznos nastale štete utvrdit će se naknadno - objavili su.

U opisanom događajima dvije osobe lakše su ozlijeđene, dok je nekoliko osoba zadobilo vidljive tjelesne ozljede, ali su ponuđenu liječničku pomoć odbili, navodi policija dok traži sve počinitelje. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Tisuće mladih na Parku mladeži: Pogledajte kako je prošla prva večer jubilarne Ultre

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/27


 
Ključne riječi

Komentara 3

MA
marcellus
12:47 16.07.2024.

Ah ti međimurski brazilci

ZI
ziva___istina
16:39 13.07.2024.

Cigo migo tululu, trpa djecu u vrcu. Vreca se razvukla, djeca se potukla.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:28 13.07.2024.

Srce bakreno.. Međimurski klan protiv podravskog. Konkurencija, počeli su upadati sa kombijima, jedni drugima u njihove zone skupljanja starog željeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije