JOSIP BROZIČEVIĆ

Pročelnik HGSS o novim članovima: Sve je teže jer je volontiranje mladima danas neprihvatljivo

26.07.2024.
u 20:24

Više je nesmotrenih među našim ljudima nego među strancima, a sve češće tragamo za starijim, dementnim osobama

Komentara 6

Avatar Urban Fox
Urban Fox
22:40 26.07.2024.

Zbog čega bi mladima volontiranje bilo neprihvatljivo????

Avatar Hazl113
Hazl113
09:40 27.07.2024.

Točno. Ti "mladi" generacije X ne de im je nešto neprihvatljivo radit. Problem je što ne znaju ništa radit. Totalne neznalice i ljenčine. Svi bi se oni izležavali, sve 4 u zrak, a da lova kapa. Prije je nekakav bijeg bio rad van RH, ali sve se mijenja pa se ti isti polako vraćaju doma i to većinom bez ičega. Opet će ih biti puna burza i javne kuhinje, a jednog dana živjet će na ušrtb države i kukat kako im je država i sve oko njih krivo što nemaju 15-20 god. radnog staža. Neki su prodali i djedovinu prije odlaska i sada se nemaju kuda vratit. Ha bit će po parkovima i zatvorima.

Avatar Make my day
Make my day
01:23 27.07.2024.

A zašto bi nešto besplatno radili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije