Lojalna Čačiću

HNS-ovci žele 'preseliti' Martinčević na drugo mjesto u sabornici

Natalija Martinčević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.05.2014.
u 11:19

Nakon izbacivanja Radimira Čačića iz HNS-a, stranački članovi vjerni svojem bivšem predsjedniku osnovali su Udrugu "Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti" čija predsjednica je, također bivša HNS-ovka, Natalija Martinčević.

Klub zastupnika HNS-a zatražio je od Predsjedništva Sabora da u sabornici pronađu novo mjesto za Nataliju Martinčević, bivšu članicu te stranke koja se priklonila novoj stranci Radimira Čačića.

O tom prijedlogu Predsjedništvo Sabora će raspravljati na sjednici koju je predsjednik Sabora Josip Leko sazvao za srijedu. Na njoj će se, uz traženje novog mjesta za Martinčević u sabornici,  raspravljati i o dnevnom redu predstojeće sjednice, pokroviteljstvima nad obilježavanjem 70 godina Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta", 200. godišnjice rođenja Ivana Mažuranića i nad  V. kongresom Hrvatske koordinacije obiteljske medicine. Dogovarat će i obilježavanje Spomendana - Dana Hrvatskog sabora.

Nakon izbacivanja Radimira Čačića iz HNS-a, stranački članovi vjerni bivšem predsjedniku Hrvatske narodne stranke osnovali su Udrugu "Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti" čija predsjednica je, također bivša HNS-ovka, Natalija Martinčević. Ona je u sabornici dosad sjedila s drugim članovima Kluba HNS-a, a vjerojatno će je saborsko Predsjedništvo preseliti na neko drugo mjesto dalje od bivših stranačkih kolega.  

>>Zbog kritiziranja N. Martinčević izbačena i iz stranke, a sada ostaje i bez posla

>>Čačić i bivši HNS-ovci osnivaju Narodnu stranku - reformista

Komentara 8

Avatar mili99
mili99
11:35 05.05.2014.

Dok Hrvatska tone, oni se bave time tko će gdje sjediti u Saboru... To je nasa Vlada...

KR
kristov
11:38 05.05.2014.

Izgleda da će je partija zbog ovog pozdrava ne samo premjestiti već i zatvoriti!

Avatar tajar
tajar
11:25 05.05.2014.

Da je ista Martinčević u kojoj "desnoj" stranci zamjerili bi joj "fašistički pozdrav"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije