Aktivisti u akciji

Hoće li hakeri sutra napasti Facebook?

\'A Facebook page is displayed on a computer screen in Brussels April 21, 2010. Over the past six years, social networking has been the Internet\'s stand-out phenomenon, linking up more than one billi
Reuters/Pixsell
04.11.2011.
u 15:47

Hakerska grupa Anonymous aktivno sudjeluje u pokretu Occupy Wall Street, a proslavili su se prošlogodišnjim napadom na internetske stranice policije i raznih korporacija.

Prije nekoliko mjeseci na internetu se proširila informacija da će skupina hakera Anonymous 5. studenog napasti i srušiti Facebook.

Razlog je napada Facebookov odnos prema privatnim informacijama korisnika ove društvene mreže. Oni, naime, prosljeđuju privatne podatke oglašivačima što Anonymous osuđuje.

Hakerska grupa Anonymous aktivno sudjeluje u pokretu Occupy Wall Street, a proslavili su se prošlogodišnjim napadom na internetske stranice policije i raznih  korporacija.

Informacija nije potvrđena, a je li istinita, sutra će doznati 800 milijuna Facebookovih korisnika.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije