INSAJDERSKI IZVJEŠTAJ

Hoće li se Mađari povući iz Osijeka? 'Naslov nije glavni cilj! Bjelica je promašio tajming, svi smo zbunjeni'

11.05.2022.
u 14:43

U samo godinu dana, NK Osijek je iz ružnog pačeta izrastao u prekrasnog labuda. Najveće iznenađenje hrvatske nogometne lige završilo je sezonu na četvrtoj poziciji i s kartom za Europu u rukama. Tribine su postajale sve punije, a baš kao što su sloganom i najavljivali, novi vlasnici doista su "pokrenuli grad".

Ključne riječi

Komentara 12

ST
stefj
15:25 11.05.2022.

Eh, možda da malo pogledate koliko je lokalna ekipa "skrenula" Mađarskih novaca za vlastite potrebe, bilo bi jasno natezanje koje je nastalo nakon što su Mađari došli u kontrolu i od kud sve te nagle promjene planova...

DU
Deleted user
16:54 11.05.2022.

Osječani još nisu sazreli za titulu. Ni kadrovski,ni stručno ,ni infrastrukturno. I navijački. Bilo je neugodno gledati onih pedesetak Kohortaša na Maksimiru. Klub im se bori za vrh ,a njih dođe sramotno malo.

BE
Berlioz
11:35 12.05.2022.

Ne žele dinamovci Bjelicu za trenera, njegov prenapuhani ego unosi razdor u svaki klub gdje je radio. Pogledajte mu karijeru, nigdje ga nisu mogli istrpjeti niti dvije sezone. Pogledajte njegov rušilački pohod pred kraj sezone. On se želio osvetiti Mamićima i Dinamu zbog otkaza ali ne može podnijeti neuspjeh. Onda krivi sve oko sebe, nada se otkazu i poklonjenoj lovi koju bi dobio u tom slučaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?