za 'mir u kući'

Hollande će dvaput večerati, samo da se Obama i Putin ne bi sreli

Barack Obama,Francoise Hollande
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.06.2014.
u 19:16

Hollande će se tako s Obamom sresti u restoranu na Elizejskim poljanama nakon čega se vratiti u predsjedničku rezidenciju na večeru s Putinom

Francuska je učinila sve što je u njenoj moći kako se predsjednici SAD-a i Rusije, Barack Obama i Vladimir Putin ne bi sreli tijekom svog današnjeg posjeta Parizu, javlja NBC News.

Putin i Obama danas borave u Parizu na obilježavanju 70-te obljetnice savezničkog iskrcavanja u Normandiji, a francuski predsjednik Francois Hollande morat će dvaput večerati, jednom s Obamom i drugi put s Putinom kako bi izbjegao bilo kakav sukob u Elizejskoj palači.

Hollande će se tako s Obamom sresti u restoranu na Elizejskim poljanama nakon čega se vratiti u predsjedničku rezidenciju na večeru s Putinom.

>> Ismijali Obamu: Što je ovo? Priprema za susret s Putinom? Rocky 7?

Komentara 8

AA
aabbcc
19:41 05.06.2014.

Decko ide prvo na instrukcije kod Obmane da se zna lijepo ponasati i sta pricati s Putinom.

Avatar Josip Kir
Josip Kir
08:45 06.06.2014.

Očito da mu se više sviđa mek od kavijara. Tako je to kada nezna šta je dobra hrana

Avatar Josip Kir
Josip Kir
19:32 05.06.2014.

A kad će na spavanje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije