Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 206
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča o međimurskim poduzećima

Kultni hotel na Jadranu 1985. izgradili su u manje od 5 mjeseci, a onda propali u svega nekoliko godina

23.06.2024.
u 09:35

GK je gradio po cijeloj Jugoslaviji i u inozemstvu, od Libije i Iraka do Njemačke i Rusije. Pa kako je onda, pobogu, propao? Klasična hrvatska priča.

Ključne riječi

Komentara 8

DM
D'Mich
12:07 23.06.2024.

Propala je zbog rata ali i da nije sumnjam da bi preživjela do danas. To što radi MTČ to rade kinezi i to je problem u cijeloj EU.

ŠS
Štap sa glavom
10:10 23.06.2024.

Po nesvrstanim zemljama radili na klirinško plaćanje, znači čin su ispostavili račun da je nešto prešlo granicu donijeli potvrdu u banku i bilo je plaćeno bez obzira je li ikada naplaćeno od naručitelja radova. Njemačka kao uredni platiša pokrivala poslovanje u nesvrstanim zemljama. Prije rata Ante Marković išao je u Irak zbog dogovora o plaćanju dvije milijarde dolara koje nikada nismo vidjeli.

SJ
sjena
12:49 23.06.2024.

Chemica, ne govorite istinu, RH je sanirala sve gubitaše kao i Uljanik i 3. maj bespotrebno, ( bačene miljarde), jer su svi pojeli više nego su zaradili, a tako i MTČ! Zaboravite ex Yu zauvijek, jer doći ce generacije hrvata,a, koji će se snaci u EU trzistu! Mi boljeg puta u ovom trenutku nemamo od civilizirane EU i ne pripadamo Sj. korejskom ili ruskom mentalitetiu! Tuđe nećemo. a svoje nedamo kao niti 1991.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije