USPJELA JE POBJEĆI

Hrvat (24) napao staricu u Njemačkoj: Pod lažnim imenom ušao je u njezin stan pa je gurnuo

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/2
18.09.2024.
u 15:15

"Policijski službenici uhitili su navodno alkoholiziranog 24-godišnjaka u stanu žene", ističe policija

Hrvatski državljanin, 24-godišnjak, osumnjičen je da je 8. rujna napao 77-godišnjakinju u njezinom stanu u njemačkom gradu Stuttgartu. Prema podacima njemačke policije, mladić je priveden na sud dan nakon napada. 

"Oko 19.30 sati, 24-godišnjak je pozvonio na vrata 77-godišnjakinje i pod lažnim imenom ušao u njezin stan”, navela je njemačka policija u svom priopćenju. Kako se dodaje, muškarac je ženu fizički napao i gurnuo na tlo.

“Žena je u pogodnom trenutku uspjela pobjeći susjedi i nazvati hitnu. Policijski službenici uhitili su navodno alkoholiziranog 24-godišnjaka u stanu žene", ističe policija, kako prenosi Fenix magazin

GALERIJA Policijski psi i duge cijevi: Ovako sada izgleda prelazak njemačke granice
Ilustracija/Njemačka policija
1/18
Ključne riječi

Komentara 1

PO
Poganec
17:11 18.09.2024.

Pravi Hrvat?Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije