potpisali ugovor

Hrvatska pošta i Novska zamijenili nekretnine, gradonačelnik otkrio za što će se koristiti zgrada iz 1905.

Zamjena nekretnina u Novskoj
Foto: Danijel Prerad
1/3
13.11.2020.
u 13:58

Kako je vrijednost gradske nekretnine veća, Hrvatska pošta doplatit će iznos od 155.400 kuna

Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte, i gradonačelnik Novske Marin Piletić, potpisali su ugovor o zamjeni dviju nekretnina. Grad Novska time dobiva etažni dio nekretnine na Trgu Luke Ilića Oriovčanina 9, ukupne površine 181,26 m² i pripadajući dio zemljišta iza zgrade, a Hrvatska pošta u zamjenu dobiva poslovni prostor u prizemlju zgrade u Novskoj, Ulica kralja Tomislava 4, površine 189,36 m². Kako je vrijednost gradske nekretnine veća, Hrvatska pošta doplatit će iznos od 155.400 kuna

"Grad Novska će prostore na Trgu Luke Ilića Oriovčanina 9, inače zgradu pošte iz 1905. i zaštićeno pojedinačno kulturno dobro, obnoviti i urediti za potrebe Pučkoga otvorenog učilišta i Poduzetničkog inkubatora Sisačko-moslavačke županije PISMO. Time će se dodatno urediti još jedna vizura sa starih novljanskih razglednica, a djelatnici i korisnici Hrvatske pošte dobit će moderno uređen prostor na novoj adresi" - rekao je gradonačelnik Piletić.   

Poštanski ured će se uskoro sa stare lokacije preseliti u nove prostorije u Ulici kralja Tomislava 4. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije