NEOBIČAN OGLAS

Hrvatska tvrtka zapošljava parove koji će testirati sex igračke: 'Trebaju nam recenzije artikala'

Foto: shutterstock
1/2
26.10.2023.
u 14:05

Testerima će biti dodijeljen niz proizvoda za testiranje, a tražit će se ocjena njihove učinkovitosti, zabave i doprinosa odnosu, kaže nam vlasnik tvrtke

Hrvatska tvrtka zapošljava parove koji će testirati sex igračke – stoji u oglasu objavljenom na platformi PickJobs i koji je privukao veliku pozornost. Naime, nedavno otvoreni online sex shop 'sexshopecstasy' traži dvije osobe koje će testirati najnovije sexy igračke koje će uskoro biti dostupne na tržištu.

–  S obzirom na brzu promjenu trendova i potrebu za osiguravanjem najkvalitetnijih proizvoda na tržištu, tvrtka Sky-shop traži strastvene pojedince koji će provesti dan testirajući raznolike sexy igračke. Osim što će imati priliku isprobati različite igračke, budući testeri imat će zadatak pružiti povratne informacije kako bi pomogli u poboljšanju proizvoda – stoji u opisu oglasa na koji se svi mogu javiti do 9. studenoga.

–  Znam da to baš nije uobičajeno, no mi smo nova firma, krenuli smo s tim online shopom i kako izlazimo na tržište jednostavno nam trebaju recenzije artikala. Ja sam muško, ne mogu sve artikle probati, a i nije mi namjera sve probavati. Tako da će nam te recenzije biti pokazatelj kojim ćemo putem razvijati naš sex shop. Jednostavno, teško je dobiti neka tržišna istraživanja u toj branši pa smo odlučili pokrenuti ovako – rekao je za Večernji list Leonardo Šuper, vlasnik tvrtke koja je pokrenula online sex shop.

VEZANI ČLANCI: 

On dodaje kako posao testera igračaka za parove uključuje isprobavanje raznih proizvoda, uključujući igračke i druge proizvode „koji poboljšavaju intimnu povezanost“. Testerima će biti dodijeljen niz proizvoda za testiranje, a tražit će se ocjena njihove učinkovitosti, zabave i doprinosa odnosu. Oglas je objavljen u četvrtak, 26. listopada.

–  Mislim da vani takve stvari postoje, ali evo kod nas mi s time počinjemo. Mi ćemo preko PickJobsa dobiti sve prijave, ali iskreno ne znam što da očekujem. Možda će se javiti ljudi, možda i neće, možda bude 50,100 prijava. Mogu nam se javiti i studenti, može i ugovor o radu, ugovor o djelu. Sve živo dolazi u obzir pa ćemo vidjeti, uz dakako iznimnu diskreciju. Idealni kandidati su parovi – napominje Leonardo.

Pitamo ga kako će se birati idealni kandidati, ako ih bude mnogo.

–  Prednost će imati parovi, oni su nam prioritet. A svaki kandidat koji se prijavljuje trebat će napisati par rečenica zašto je on baš pravi za to i vidjet ćemo tko su najzanimljiviji kandidat/i. Važno je još da li imaju iskustva u tome, jesu li prije koristili te igračke... Ovo je sve velika diskrecija, vi ne znate koristi li to vaš susjed, kolegica s poslla, itd. – objašnjava Leonardo Šuper.

Oglas je dakle objavljen na platformi PickJobs, a prijaviti se možete na linku od 26.10.2023. do 09.11.2023.

VIDEO Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju

Komentara 1

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
16:31 26.10.2023.

Isuse moj pomiluj nas grešne , krši lomi i oslobodi nas od ovoga demona bluda amen .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije