U Stereo dvorani

Humanitarni koncert "Hip-hop za Edina"

edo maajka (1)
Pixsell
17.10.2010.
u 11:41

Novac prikupljen od prodaje ulaznica namijenjen je 16-godišnjem Edinu iz Rijeke, učeniku Graditeljske škole za industriju i obrt, koji boluje od teškog oblika tumora

“Hip-hop za Edina” naziv je humanitarnog koncerta pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Primorsko-goranske županije koji će se održati 24. listopada u riječkoj Stereo dvorani, s početkom u 21,30 sati. Na koncertu kojeg će voditi pjevačica Ivanka Mazurkijević. nastupit će poznata glazbena imena - Edo Maajka, Shorty, General Woo, a kao predgrupe riječki bandovi KBC, Doki Dok, Fanatiks i Elita fam.

Novac prikupljen od prodaje ulaznica, čija je cijena 50 kuna, namijenjen je 16-godišnjem Edinu iz Rijeke, učeniku Graditeljske škole za industriju i obrt, koji boluje od teškog oblika tumora. U studenom bi zajedno s majkom treba ići na liječenje u Zagreb, no zbog teških životnih okolnosti njegova mu obitelj ne može osigurati novac za zahvat i potrebne lijekove. Dječakov je otac kao tehnološki višak nedavno ostao bez posla, a majka, koja radi na poslu spremačice, trenutno je jedini hranitelj četveročlane obitelji, u kojoj je uz bolesnog dječaka, još jedno mlađe dijete. Edin obožava hip-hop i piše rap-poeziju, što je motiviralo njegovu razrednicu prof. Irenu Habrić Koludrović da zamoli za pomoć svoju kolegicu prof. Irenu Grubiša, a koja je došla na ideju da se dječaku pomogne upravo organiziranjem dobrotvornog koncerta hrvatskih hip-hop izvođača. Bit će to koncert pomoći ali i najprikladniji poklon za takvog predanog ljubitelja hip-hopa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije