Humanitarna akcija

Humanitarni koncert Massima Savića za Dječju bolnicu

Massimo
10.05.2011.
u 16:26

Koncert će se održati 22. svibnja u HNK Ivana pl. Zajca s početkom u 20 sati, a sav prihod namijenjen je uređenju Odjela intenzivne njege dojenčadi Dječje bolnice Kantrida

“Budi tu” naziv je humanitarne akcije u organizaciji Rotary kluba Rijeka, čiji će početak označiti koncert Massima Savića u riječkom HNK Ivana pl. Zajca u nedjelju 22. svibnja s početkom u 20 sati. Sav prihod namijenjen je uređenju Odjela intenzivne njege dojenčadi riječke Dječje bolnice Kantrida.

– Ideja o akciji nastala je prošle godine, nakon čega smo krenuli s pripremama i organizacijom. Cilj nam je omogućiti cjelodnevni boravak roditelja s malim bolesnicima kako bi bolničke dane mogli provesti zajedno – kazao je Vladimir Tkalčić, predsjednik Rotary kluba Rijeka. Nastojat ćemo za trajanja akcije motivirati i potaknuti što veći broj donatora kako bi u akciju mogli okončati predajom ključeva preuređenog Odjela intenzivne njege dojenčadi Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka, dodao je dopredsjednik riječkog Rotary kluba i voditelj humanitarne akcije dr. Neven Ernjak. Suorganizatori akcije su HNK Ivana pl. Zajca i Grad Rijeka, a ulaznice za koncert mogu se nabaviti na blagajni kazališta po cijeni od 100, 120 i 150 kuna. Otvoren je i žiro-račun broj 2407000-1500315006.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije