PROMO

Hyundai Hrvatska predstavlja dva nova modela – IONIQ 6 i KONU

Hyundai predstavio nove modele automobila
Foto: PR
1/5
PR
Autor
PR članak
28.06.2023.
u 13:01

Hyundai Hrvatska je u utorak, 27. lipnja, u prostoru zagrebačkog AvantGardena, s ponosom predstavio dva nova modela – najnoviju KONU i IONIQ 6 koji će oduševiti sve strastvene zaljubljenike u automobile.

Hyundai Kona model je prilagođen za sve životne stilove i različitim tipovima ljudi te priuštiti naprednije iskustvo vožnje. "Nova generacija ovog modela bit će dostupna u nekoliko varijanti pogonskih izvedbi, uključujući potpuno električni (EV), hibridni električni (HEV) te motor s unutarnjim izgaranjem (ICE), a za svaku varijantu dostupna je i N Line verzija", stoji u priopćenju. ICE verzija predstavlja najširu ponudu motorizacije u segmentu: low power (benzinci sa 120 konjskih snaga), high power (benzinci sa 198 konjskih snaga), 48V (MHEV) - blagi hibridni automobil koji koristi bateriju i električni motor za napajanje vozila, MT/DCT (opcija ručnog mjenjača i automatskog) i 4WD (pogon na sva 4kotača).Opskrbljena najnovijom tehnologijom u svim navedenim inačicama. Hibridna verzija ovog automobila dostupna je po cijeni od 29.990,00 eura, a benzinska 22.990,00 eura

Vozačima se nudi velik unutarnji prostor i jednostavnije upravljanje te visoka razina sigurnosti od sudara. Najnovija tehnologija uključuje, među ostalim, digitalni ključ za otključavanje, zaključavanje i pokretanje automobila korištenjem komunikacije na pametnim telefonima i satovima, što jamči izrazito visoku razinu sigurnosti, OTA ažuriranja softvera bez odlazaka kod ovlaštenog distributera te ADAS - napredni sustav za pomoć vozaču tijekom vožnje i parkiranja vozila s ciljem smanjivanja mogućnosti ljudske pogreške u prometu. KONA je dostupna u ukupno 16 boja eksterijera s mogućnošću krova u 2 tona i 8 boja interijera. Za interijer je na raspolaganju sedam tema, a materijal je dostupan u koži, tkanini ili kombinaciji boja.

Hyundai IONIQ 6 je u travnju proglašen Svjetskim automobilom 2023. godine, a riječ je o limuzini sportskih karakteristika iz streamliner linije automobila. Aerodinamička silueta vožnju čini dinamičnom i pažljivo dizajnirana unutrašnjost nalik na udobno skrovište s dovoljno prostora, IONIQ 6 koji dolazi u 12 vanjskih boja redefinira granice električne mobilnosti. "Za futuristički izgled ovog modela pobrinula su se brojna LED svjetla koja mijenjaju nijansu ovisno o brzini vožnje i raspoloženju putnika, što zasigurno stvara uzbudljivo iskustvo. Osam strateški raspoređenih zvučnika po vozilu daju mu dodatnu zvučnu čar uz koju ćete ući u neku novu dimenziju". IONIQ 6 model s početnom cijenom od 46.990,00 eura. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Sportski automobili OneLife Rallyja okupili se u Riverside Gardenu u Zagrebu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?