Ako piješ...

I HDZ-ov načelnik pijan slupao auto?

prometna nesreća Gvozd (1)
Ilustracija
14.11.2011.
u 14:30

– O ovom slučaju ne znamo detalje, ali svatko mora snositi posljedice za ono što je napravio sukladno zakonu – kaže I. Herman.

Nakon što su varaždinski hadezeovci pozvali Gorana Habuša da podnese ostavku na dužnost gradonačelnika, u javnost je procurila informacija da je i jedan njihov načelnik nedavno, također u alkoholiziranom stanju, slupao auto. U HDZ-u su tvrdili da o tome ništa ne znaju.

– O ovom slučaju ne znamo detalje, ali svatko mora snositi posljedice za ono što je napravio sukladno zakonu. HDZ je do sada u svim slučajevima, pa i mita i korupcije, dokazao da nema drukčije mjere za svoje članove – istaknuo je predsjednik varaždinskog HDZ-a Ivan Herman.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Kruni Jurgecu, načelniku Donje Voće. Nakon prometne nesreće koja se dogodila u noći sa 29. na 30. listopada kod barutane u Novoj Vesi, navodno je i nazvao svoju stranačku kolegicu da preuzme odgovornost za vožnju, kako bi naplatio štetu od osiguranja. Kad smo nazvali Jurgeca, kazao nam je da ne zna o čemu je riječ te da je ostao iznenađen upitima novinara. Rekao je i da mu pošaljemo mail s onime što nas zanima, što smo i učinili, no na njega nije odgovorio niti se više javljao na mobitel.

U PU varaždinskoj potvrdili su nam da se spomenuta prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila u noći sa 29. na 30. listopada te da su "okolnosti i pojedinosti o sudionicima prometne nesreće predmet kriminalističkog istraživanja".

Komentara 4

PE
pejok
01:35 15.11.2011.

Policija treba raditi posteno, nemato nista po babu a ni stricevima nego samo oderi treba sve odreda naucit postova prometne propise. A oni koji su jos na nekoj vlasti pa naprave jos prekrsaj u pijanom stanju, takve treba javnosti obznanititi istog momenta. U svicarskoj je policajac prijavio sefa policije jer je vozio u pijanom stanju i nije dobio otkaz. To je pravi policajac, tako treba biti i u Hrvatsku.

NE
neverane
18:13 14.11.2011.

Donje Voće(???) u svom voznom parku ima ovakav automobil?Pa moraju mu oprostit.U jarku je nekakav stari jugo.

JO
JohnDoe
22:17 14.11.2011.

Passat CC-automatik, ako se ne varam. Sad glumi engleza da se on vozi u renault laguni i da nema takav auto. Ako nema takav auto, valjda ima jednojajčanog brata blizanca koji se vozikao u passatu. Koji jadnik-sramota. Izbljuvak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije