ŠVERC DROGE

I jedan Hrvat među uhićenim krijumčarima marihuane u Srbiji

marihuana (1)
PU zagrebačka
05.05.2010.
u 18:30

Goran B. (34) uhićen je na autocesti Beograd-Šid dok je upravljao kamionom u čijoj je kabini pronađeno šest kilograma marihuane koju je trebalo prevesti i prodati u Hrvatskoj.

BEOGRAD - Beogradska policija zaplijenila je u dvije akcije 15 kilograma marihuane i uhitila petoricu osumnjičenih za trgovinu i šverc droge, a među njima je i hrvatski državljanin Goran B. (34), javljaju beogradski mediji.

U Trgovačkoj ulici u Beogradu uhićeni su Sanel V. (27), Miloš S. (26), Aleksandar M. (23) i državljanin Crne Gore Grga M. (43) i tom je prilikom policija zaplijenila devet kilograma marihuane. Osumnjičeni državljanin Hrvatske Goran B. uhićen je na autocesti Beograd-Šid dok je upravljao kamionom u čijoj je kabini pronađeno šest kilograma marihuane koju je trebalo prevesti i prodati u Hrvatskoj, priopćila je beogradska policija.

Osumnjičeni Grga M. marihuanu je donio iz Crne Gore, a zatim je prema ranijem dogovoru prodao osumnjičenima Sanelu V., Milošu S. i Aleksandru M. zbog daljnje prodaje na području Beograda.

Osumnjičenima je određeno 48-satno zadržavanje nakon čega će uz kaznenu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sucu Višeg suda u Beogradu - navodi se u policijskom priopćenju.

Komentara 1

PU
placenik_udbe
23:39 05.05.2010.

ma nije hrvat svercao nista, to je nemoguce. njega su uhapsili zato jer je objavljen registar branitelja i samo zato jer je hrvat i domoljub mi hrvati smo katolici i po difoltu ne radimo nikakva kaznena djela, od stoljeca sedmog jos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije