I mali Putin je opasan, Hrvatska ne treba vjerovati Vučiću

HANNAH MCKAY/Press Association/PIXSELL
23.02.2022. u 08:44

Vučić vojsci Srbije naredio uzbunu jer se kriza može proširiti na Zapadni Balkan. Hrvatska je zadnja koja bi se tome trebala smijati

Komentara 79

DU
Deleted user
09:43 23.02.2022.

Mi stvarno moramo pojačati obranu i prestanemo se u potpunosti oslanjati na EU i NATO.Kako vidimo iz primjera Ukrajine.Moramo biti u stanju obraniti se u prvom naletu.Zar nas povijest ne ući kako su nas podržavale neke članice EU.Zato opreza nikadd dosta.Za svoju sigurnost moramo brinuti sami jer znamo tko su nam susjedi.

JO
JosefKa
09:02 23.02.2022.

Srbija nas odavno napada iz naseg vlastitog Sabora i jos vise iz nasih vlastitih veleposlanstava. I tako vec desetljecima. Fizicki napad bi bio olaksanje jer bi se konacno rascistili svi zakulisni i skriveni procesi.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:03 23.02.2022.

Nije Vučku lako. Ako ne prizna Donbas kako će sutra priznati RS. Ako ih prizna onda je u velikom problemu prema EU. Nema win-win situacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije