Kulinarski izazov pod nazivom "Što su nam skuhali mediji?" održao se u Rovinju na Weekend media festivalu u organizaciji Podravke. U tri različite kategorije – Tisak, Elektronski i Digitalni – natjecatelji su imali priliku pokazati svoje kulinarske sposobnosti pripremajući "Tjesteninu s tunom u umaku od rajčice“.
Nagradu je odnio Digitalni tim u sastavu Zdenka Cvetnić (Styria), Iva Obrovac (Agencija 404), Ljubica Rebić (Europa Digital). Ovom zanimljivom kulinarskom izazovu nisu mogle odoljeti ni članice poznate ženske grupe The Frajle, a Podravkini promotori kulinarstva oduševili su sve posjetitelje podijelivši im više od šesto porcija jela pripremljenog prema istoimenom receptu.
Brojni predstavnici medija iz cijele regije, kojih je na Weekend Media Festivalu svake godine sve više, imali su priliku provjeriti kako se njihovi kolege snalaze za kulinarskim pultom. Naime, upravo za njih poseban kulinarski izazov osmislili su Podravkini promotori kulinarstva kako bi provjerili ne samo koliko su dobri u pripremi zadanog jela već i u prezentaciji koja je bila jedan od važnijih segmenata pri ocjenjivanju.
>> Širenje u regiji kao odskočna daska za svijet
>> Novinarstvo odumire, ali zato ima sve više PR-ovaca