KAMPANJA U DRUGOM KRUGU

Ideologija je zasjenila komunalne probleme

27.05.2021.
u 12:31

Na ispade isključivosti u drugom izbornom krugu nije imuna ni ljevica

Komentara 3

GE
geler203
13:30 27.05.2021.

Morate biti transparentni uz pomoć vjerodostojnog kao pokojni kriminalac milan bandić i sve će biti po zakonu.

JO
jorgen
13:07 27.05.2021.

Problem je što se u javnosti uopće ne gleda u perfidne, pasivno-agresivne geste i aktivnosti zelene ljevice koja će dolaskom na vlast onemogućavati korištenje javnog prostora neistomišljenicima (pod standardnim izlikama da xyz promiče netoleranciju, da su konzervativni ili bilo koji od preostalih 100 epiteta), utjecati na dodjelu gradskih sredstava po načelu podobnosti i promicati ideologije u skladu s interesima svojih stranih sponzora. Uz to će se raditi ekstremistički javni napadi na neistomišljenike, svrstavajući ih na marginu društva ma koliko oni ne pripadali tim klasifikacijama. Zašto se ne ostavlja prostor za raspravu o tome? Jer možete biti sigurni da gdje ima dima ima i vatre. Da nije daleko od istine trač o tome da Zelena akcija nije htjela predati bicikle Caritasu iz ideoloških razloga. Baš kao što vidimo da ista Zelena akcija žene već označava kao 'osobe s menstruacijom', kao što vidimo da spretno izmiču spominjati obitelj, a u političkom programu Možemo je obitelj potpuno marginalizirana. I da, slijede poskupljenja, jer svi 'zeleni' projekti koštaju milijarde eura. Što mislite, tko će to sve platiti? Dovesti će nas u nova zaduženja, a rezultat će biti smanjenje kvalitete života jer ćete živjeti u konstantnim dugovima zbog stalnih ganjanja novih eko-standarda, nećete imati vozilo i odrediti će vam kao u Njemačkoj koliko puta godišnje smijete paliti roštilj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije