Porast cijena

Idući tjedan ponovno poskupljuje gorivo

gorivo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.02.2015.
u 13:45

Cijene svih vrsta goriva tako će rasti četvrti tjedan zaredom.

U utorak će ponovno poskupjeti gorivo, neslužbeno doznaje HRT.

Cijene svih vrsta goriva tako će rasti četvrti tjedan zaredom. Prema formuli za izračun, dizeli mogu poskupjeti 16, a benzini 10 lipa po litri, javlja HRT.

Podsjetimo, cijene naftnih derivata drastično su porasle prošli utorak. Litra Eurosupera 95 poskupila je tako za 40 lipa, a Eurodizela za 37 lipa.

>> U utorak jedno od najvećih poskupljenja goriva od 2000.! 

>> Cijene goriva u utorak će opet porasti, nema više sniženja? 

>> Nove cijene goriva: Eurosuper 95 skuplji za 40 lipa

Ključne riječi

Komentara 11

AU
aunekustvar
14:20 13.02.2015.

Kad cijena sirove nafte raste onda raste i cijena svih goriva. Logično. Kad cijena sirove nafte pada onda cijena svih goriva raste?? Alan Ford. Jedan meni, jedan tebi. Dva meni, drugi tebi, itd...aritmetika.. Tko je ovdje lud??

Avatar Oneill
Oneill
19:17 13.02.2015.

Jednostavno neznaju da je manje vise a to mislim kad je gorivo bilo jeftinije vise se vozilo i oni su vise zaradili a kad je skuple ili preskupo onda se spara. Ali cini mi se da iza svega drzava stoji.

ZA
zambezi
07:21 14.02.2015.

Pohlepa moćnika nema granica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije