VRHOVNI SUD Cvitanović neće dobiti novac od Dinama

Igor Cvitanović: Zbog 780.000 eura idem do Strasbourga

30.03.2009.
u 21:24

I Vrhovni sud RH odbio je žalbu bivšega Dinamova nogometaša Igora Cvitanovića, koji od maksimirskog kluba potražuje 780.000 eura iz ugovora potpisanog 1999. godine s tadašnjom Croatijom d.d.

– Razočaran sam, ali nisam ni očekivao da će presuditi u moju korist. Kao da je u nečijem interesu da ne dobijem taj novac. Potpuno sam izgubio vjeru u hrvatsko pravosuđe. Sada ću ići i na Ustavni sud, samo kako bih iscrpio sve pravne instancije u Hrvatskoj te stekao uvjete za žalbu Sudu za ljudska prava u Strasbourgu – kazao je Cvitanović, koji mora podmiriti i sudske troškove, ali ne i Dinamova odvjetnika jer mu je klub to oprostio.

Ne postoji li mogućnost nagodbe s Dinamom?

– Jednom su mi ponudili 100.000 eura, na što nisam pristao. Nakon toga sam bar pedeset puta tražio sastanak s Dinamom, ali mjerodavni ga ne žele.

Cvitanović najavljuje kako će svim europskim klubovima protiv kojih je igrao u plavom dresu poslati dopis i objasniti im da su igrali protiv “nepostojećeg kluba”. Hrvatski sudovi, naime, osporavaju Cvitanovićev potpis s Croatijom d.d. jer je ona završila u stečaju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije