Ima li tko što protiv da RH obuči ukrajinske vojnike u uklanjanju mina?

14.11.2022. u 08:12

Već smo zaključili da je stavljanje na ukrajinsku stranu u ovom ratu civilizacijsko pitanje

Komentara 22

KO
koraknaprijed
08:56 14.11.2022.

Samo bolesne spodobe mogu podržavati ubijanje,mučenje,silovanje i progon civila,žena i djece iz njihovih domova.

Avatar magistarlumen
magistarlumen
08:48 14.11.2022.

trebalo bi pitati mungose,ljude koji su radili u nepostojećoj struci.Pa su mine čistili za siću.Rukama otkopavali! Da li bi za bolju plaću i penziju sada dobili instruktorsku, koju plaća eu !? Ja bi im dao tu mogućnost. I trpio kritike zbog te odluke. Svaka izvađena mina je život više.Hrvati su to nažalost dobro naučili...Koliko se sjećam bilo je dosta humanitarnih akcija za uništavanje mina,pokojna Ledi Di je u tomu sudjelovala.Ili sam ja to sve sanjao!? Dakle, ja bih našim iskusnim čištaćima mina ponudio 6 mj ugovor da uče druge kako se to radi. Možda bih otišao dalje i tražio umirovljene, pa im nudio na 4 sata edukacije sjajnu satnicu.!!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:50 14.11.2022.

Podržavam stav predsjednika. Priče o razminiravanju, sanitetu, ABKO i sl. su priče za vrtićki uzrast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije