Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko može biti lider

Ima li u Hrvatskoj kandidata za lidera poput Zelenskog? 'Okruženi smo plimom birokrata, korumpiranih moćnika i "egotripera"'

03.04.2022.
u 16:15

U prvih nekoliko sati brutalnog rata u Ukrajini Volodimir Zelenski prometnuo se u političkog lidera svog demokratskog svijeta, suvremenu i prilagođenu inačicu Winstona Churchilla. Direktan, žestok, hrabar, a istovremeno simpatičan, jednostavan i autentičan, čovjek koji ne napušta svoje ljude u trenucima užasa, Zelenski je postao novi standard. Svi žele biti Volodimir Zelenski – smatra Marijana Grbeša

Komentara 29

PR
prajdali100
17:40 03.04.2022.

Ja još nisam vidio Zelenskog da skače sa oklopnog transportera !!! A kod nas imate zabilježen,dokumentiran slučaj,istina ne baš spretan ali živa je glava.

Avatar berija1
berija1
17:03 03.04.2022.

Imali smo Tudjmana u ratu i Kolindu u miru!

MA
Manolo46
16:27 03.04.2022.

Mi smo imali Tuđmana, ovaj je mala beba u usporedbi s Tuđmanom. I to u svakoj formi. Od hrabrosti do demokratičnosti. Na primjer, iako je jasno da je najveći dio oporbe u vrijeme rata radio protiv Hrvatske, Tuđmanu nije paloo na pamet ukinuti ili zabraniti oporbu. A imao je za to više razloga od ovoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?