NACRT PRIJEDLOGA

Imigracijska politika do jeseni: Na njoj radio i Žarko Katić čiji sin dovodi strane radnike

20.06.2023.
u 15:26

U radnoj skupini koja će osmišljavati integraciju stranaca u hrvatsko društvo nema ni jednog demografa

Komentara 10

DU
Deleted user
15:30 20.06.2023.

Nema demografa ali zato ima demagoga od interesa.

NE
NervozniPoštar
15:48 20.06.2023.

Osmišljavanje bilo čega u Hrvatskoj je deplasirano. Koliko je samo studija o tome kako bi se trebao razvijati turizam i "kamo hoćemo doći" napisano. Sve te studije i "radne skupine" služe jedino da netko pokupi neke novce, a turizam se razvija kako se razvija.. Zašto bi nešto više očekivali od "imigracijske politike"?

HI
Hrvat iz Prigorja
16:27 20.06.2023.

Imigraciska politkia mora sačinjavati da hrvati koji su 1,2,3... geneacija iz j . amerike ili bilo gdje u svijetu, a žele se nastaniti u hrvatskoj ,državljanstvo ima tebaju dati kao ovima iz konga, za jedan dan,a ne da ih se odugovlači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije