Tri olimpijska bazena ili 200 auto-cisterni

Ina na gradilište Pelješkog mosta isporučila 5,8 milijua litara Eurodizela

Pelješki most snimljen iz zraka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
29.07.2021.
u 17:37

- Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku biti dio projekta od iznimne važnosti za cjelokupnu Republiku Hrvatsku te pridonijeti pravovremenoj opskrbi gradilišta kako bi radovi tekli u skladu s planom - izjavio je direktor Prodaje goriva i specijalnih proizvoda Hrvoje Šintić

Na gradilište Pelješkog mosta od početka 2019. dosad je ispručeno 200 auto-cisterni Eurodizela odnosno 5,8 milijuna litara tog goriva. Podaci su to koje je obajavila Ina.

Iz naše nejveće naftke kompanije  poručuju da im je drago vidjeti da je Pelješki most spojen te da su svoj obol u ovom velikom infrastrukturnom projektu dale i brojne domaće kompanije, uključujući i Inu. Strojeve na kopnu, ali i brodove i dizalice na moru pokretalo je gorivo Ine kojjeg je isporučeno gore navedenih 5,8 milijuna litara Eurodizela, a za usporedbnu ta količina goriva je dovoljna da ispuni čak tri olimpijska bazena.

- Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku biti dio projekta od iznimne važnosti za cjelokupnu Republiku Hrvatsku te pridonijeti pravovremenoj opskrbi gradilišta kako bi radovi tekli u skladu s planom. Činjenica da su radovi gotovi u predviđenome roku govori da smo i mi napravili odličan posao - izjavio je direktor Prodaje goriva i specijalnih proizvoda Hrvoje Šintić.

Iz Ine poručuju da će se suradnja s kineskim izvođačima radova nastaviti do kraja godine kada je predviđen završetak radova. 

>> FOTO Pelješki most kroz fotografije od početka do kraja

Ključne riječi

Komentara 2

IM
Imanasjoš...
00:02 30.07.2021.

plenković poskupljenjem goriva donira izgradnju na našoj kičmi

GO
GorenjeHiSense
19:02 29.07.2021.

Eurodiesel je mnogo bolji i skuplji od balkandizla ili russiadiesela ako bi oni postojali ! živila europska hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije