ZAVRŠIO U BOLNICI

Incident na zagrebačkoj Trešnjevci: Dvojica pretukla Indijca (27). Teško je ozlijeđen

Ilustracija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
17.08.2024.
u 11:07

Policija je započela kriminalističko istraživanje kako bi identificirala i pronašla počinitelje ovog brutalnog napada. Detalji o motivu napada još uvijek nisu poznati

U zagrebačkoj četvrti Trešnjevka sinoć je došlo do ozbiljnog incidenta u kojem je teško ozlijeđen državljanin Indije (27). Prema policijskom izvještaju, napad se dogodio oko 22:40 sati u Ulici braće Domany. Dvojica za sada nepoznatih napadača fizički su napala mladića, a nakon napada su pobjegli s mjesta događaja.

Žrtva je odmah prevezena u Klinički bolnički centar Sestre Milosrdnice, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Liječnici su utvrdili da je zadobio teške tjelesne ozljede. Policija je započela kriminalističko istraživanje kako bi identificirala i pronašla počinitelje ovog brutalnog napada. Detalji o motivu napada još uvijek nisu poznati. 

Komentara 11

I7
ivaaa_777
11:44 17.08.2024.

Grozno. Za svaku osudu.

D1
Dinamo 1982
13:56 17.08.2024.

Žao mi je prebijenog čovjeka koji god bio razlog.

Avatar canned heat
canned heat
12:23 17.08.2024.

Navodno su napadači Pakistanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije