Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNO JE KASNIO

Incident u školi: Roditelj fizički napao čistačicu jer mu je ozlijedila dijete?

Zadar: Suđenje Dušku Tanaskoviću za ubojstvo na Zrću
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
29.05.2024.
u 11:51

Sve se dogodilo jučer ujutro kada čistačica navodno nije dijete pustila u školu jer je zakasnilo, a nakon čega je navodno došlo do naguravanja i fizičkog sukoba.

U incidentu u jednoj područnoj zadarskoj osnovnoj školi ozlijeđeni su dijete i čistačica, a policija istražuje i roditelja djeteta. Sve se dogodilo jučer ujutro kada čistačica navodno nije dijete pustila u školu jer je zakasnilo, a nakon čega je navodno došlo do naguravanja i fizičkog sukoba.

Policija nije potvrdila ni demantirala slijed događaja u kojem je kasnije došao otac i verbalno i fizički napao čistačicu s optužbom da mu je udarila dijete i da je čistačicu pljunuo i ispljuskao.

– Policija postupa po prijavi i provodi krim istragu nakon koje će uslijediti izvještaj i prijave – rekli su za Večernji list u zadarskoj policiji. Navodno čistačici prijeti prijava iz domene zloporabe prava djeteta, a ocu za naročito drsko ponašanje.

FOTO Očevid kuće u kojoj je došlo do eksplozije u kojoj je ozlijeđen vatrogasac

Zadar: Suđenje Dušku Tanaskoviću za ubojstvo na Zrću
1/9

Komentara 15

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:11 29.05.2024.

Nadam se da će oboje dobiti kaznu. Ne smije se tući ženu! A ona uopće nema nikakvo pravo a kamoli dužnost zabranjivati djetetu koje je zakasnilo pristup školi.

PO
poluprovokator
12:24 29.05.2024.

Pljuskanje nije drsko ponašanje nego fizički napad sa mogućnošću nanošenja ozljeda (oko, nos, bubnjić, zubi...) te tako treba i kvalificirati.

MA
Maui
13:00 29.05.2024.

Bravo VL. Svrstavate se među idiote koji više ne znaju tko je otac, a tko majka. Roditelj1 i roditelj2, zar ne? Sigurno su Benčićka, Kitinka i njihov mentor, drug Rade Borić presretni zbog vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije