Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 210
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Strašno, ubijamo sami sebe'

Influencera iz BiH naljutile cijene sladoleda u Opatiji: 'Sve znam, naljepše more, ali ovo...'

Sladoled u Opatiji
Screenshot/TikTok
01.07.2024.
u 21:40

Na snimci je prikazan influencer kako jede sladoledni kup s četiri kuglice sladoleda, dva preljeva i pralinama u jednom od najluksuznijih hotela u gradu, uz napomenu da je za to platio 17 eura.

Bosanski influencer Mirza Mustafagić izazvao je buru reakcija na TikToku objavom videa iz Opatije, gdje je izrazio nezadovoljstvo visokim cijenama sladoleda. Na snimci je prikazan Mustafagić kako jede sladoledni kup s četiri kuglice sladoleda, dva preljeva i pralinama u jednom od najluksuznijih hotela u gradu, uz napomenu da je za to platio 17 eura.

Video je brzo postao viralan s gotovo 300 tisuća pregleda, a u njegovom opisu Mustafagić je istaknuo ljubav prema Hrvatskoj, ali i izrazio nezadovoljstvo zbog visokih cijena. "Volim Hrvatsku i dalje ću, naravno, dolaziti, ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepše more, slažem se, ali ovo je skupo. Slažete se?" napisao je.

@mirza.mustafagic Volim Hrvatsku i dalje ću naravno dolaziti ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepse more, slazem se… ali ovo jeste skupo. Slažete se? #nohate #lovecroatia ♬ original sound - Mirza Mustafagic

Reakcije na video bile su podijeljene. Mnogi su se složili s Mustafagićem i, kao i on, kritizirali su visoke cijene koje su, prema njihovu mišljenju, neopravdane. "Ajme, moja Opatija", "Sramotno", "Strašno, ubijamo sami sebe", "Kako je tek nama koji živimo ovdje", pišu komentatori.

Ipak, bilo je i onih koji su argumentirali da su cijene takve zbog lokacije hotela te da je moguće pronaći jeftinije opcije u drugim dijelovima grada. "Ali sjesti u jedan od skupljih i elitnijih hotela u Opatiji i onda komentirati njihove cijene je izvan svake pameti. Prošećite po gradu, ima i drugih slastičarnica i lokala gdje je cijena niža", napisao je jedan od komentatora.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Zavirite na party godine! S nama su slavile mnoge zvijezde, a zapjevao je i Baby Lasagna

Sladoled u Opatiji
1/85
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Zgubider..
Zgubider..
22:30 01.07.2024.

"...Influencera iz BiH naljutile cijene sladoleda u Opatiji..."___Avion rezerviran, hotel 5* rezerviran (nije Turska). Neće mene nitko pravit budalom. Imam, al nedam!

IG
igorl
09:28 02.07.2024.

Prestanite generalizirat cijene u Opatiji. I stavljat Milenij kao primjer. Milenij je najskuplja birtija u Republici Hrvatskoj. U vili iz 19. stoljeca na glavnom Opatijskom trgu, sa terasom u prekrasnom parku s najboljim pogledom na more. I konobarima u "bijelim rukavicama". Dakle - nije obicna birtija. I plus nikad nema mjesta tam za sjest. Sto znaci da jos moze dignut. Odi 50 metara dalje i imas dobru kuglu sladoleda za 2 eura.

KR
kremenko
23:46 01.07.2024.

Ko voli nek izvoli ko nema love može u konzumu kupiti snjeguljicu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije