NIMALO JEFTINO

Influencerica u Dubrovniku probala 'najskuplji burek na svijetu', ljudi šokirani cijenom: 'Bolje da si taj novac dala za gorivo do Bosne'

Burek u Dubrovniku
Screenshot/TikTok
14.08.2024.
u 19:53

"Nikad ne bih ponovo dala 20 eura za ovakav burek, jer znam da mogu isti takav dobiti za dva eura. Tako da s te strane dajem ocjenu tri od 10. Ali sa strane poduzetništva, brendinga, dajem 100 od 10. A to potvrđuje činjenica da su otvorili poslovnicu i u Dubaiju", kazala je poznata influencerica.

Poznata hrvatska influencerica Lada Kušec Deči, koja na društvenim mrežama koristi pseudonim "S.Lada.K", nedavno je svojim pratiteljima pokazala video u kojem isprobava, kako tvrdi, "najskuplji burek na svijetu". Probala ga je u Dubrovniku, gdje je tri štapića bureka platila čak 20 eura, što je izazvalo veliku pozornost njezinih pratitelja.

U svom videu istaknula je da je jedan od bureka koji je probala bio neslan, ali da je poslovna ideja pekarnice koja ga prodaje u Dubrovniku zaista impresivna. Prema njenim riječima, pekarnica se odlikuje vrhunskim brendingom i strateškim pristupom prodaji proizvoda po visokoj cijeni, što je, kaže, u najmanju ruku inovativno.

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic

"Vodim vas na najskuplji burek na svijetu, vjerojatno. U Dubrovniku sam platila 20 eura za tri mala štapića bureka. Iako sam očekivala turističku prevaru, burek od telećeg mesa bio je izuzetno ukusan. Burek od sira i špinata nije bio dovoljno posoljen", rekla je Lada u svom videu. Dodala je da bi, unatoč tomu što joj je bilo ukusno, teško ponovno platila toliko za burek, ali da visoku ocjenu daje brendiranju i poslovnom pristupu pekarnice.

"Nikad ne bih ponovo dala 20 eura za ovakav burek, jer znam da mogu isti takav dobiti za dva eura. Tako da s te strane dajem ocjenu tri od 10. Ali sa strane poduzetništva, brendinga, dajem 100 od 10. A to potvrđuje činjenica da su otvorili poslovnicu i u Dubaiju", zaključila je poznata influencerica.

VEZANI ČLANCI:

U komentarima ispod videa uslijedila je prava rasprava. Mnogi korisnici su izrazili nezadovoljstvo zbog cijene, nazivajući burek turističkom prevarom. "Tri bureka za 20 eura – to je skandal", "Bolje bi bilo da si te pare potrošila na gorivo za Bosnu, gdje bi se mogla nahraniti za puno manje", pišu joj komentatori.

FOTO Đoković uživao na jahti u Hrvatskoj, a čovjek pokraj njega je gnjusnim potezom šokirao javnost

Burek u Dubrovniku
1/8

Komentara 9

PO
Poletarac101
05:38 15.08.2024.

Sviranje frulici s njezine strane ,traži di bi sama sebe promovirala..klasična inflrulica (niš koristi)

NA
NadraX
20:24 14.08.2024.

Ocjena moze biti max 10/10. 100/10 pokazuje nerazumijevanje postotaka i generalnu subjektivnost, i samim time limitiranu vrijednost povratne informacije svojim pratiteljima. Jasno je da je htjela reci da bi dala najvisu ocjenu iz brendinga, ali 10/10 bi bilo takodjer jasno. Mozda nauci, ima kapacitet.

Avatar tarana
tarana
23:00 14.08.2024.

Eto zašto ovce postoje. Da ih se šiša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije