Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Markov trg

Inicijativa 'Hrvatska može bolje' poziva na prosvjed protiv političkih elita

prosvjed Hrvatska može bolje
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
16.06.2016.
u 15:45

U programu sudjeluju profesor politologije Berto Šalaj, student Kristijan Orešković, članovi Stručnih radnih skupina Miljenko Hajdarović i Josip Kličinović, novinarka i aktivistica Ana Brakus, predstavnici inicijative Emina Bužinkić i Marko Kovačić te Zli bubnjari.

Nakon što su prije 15 dana na trgovima diljem Hrvatske okupili čak 50 tisuća ljudi, inicijativa "Hrvatska može bolje" još jednom je pozvala građane da danas u 18 sati na Markovom trgu na prosvjednoj akciji "Hrvatska može bolje - bez vas" izraze svoje nezadovoljstvo političkim elitama te da im poruče da je obrazovanje nacionalni interes.

U programu sudjeluju profesor politologije Berto Šalaj, student Kristijan Orešković, članovi Stručnih radnih skupina Miljenko Hajdarović i Josip Kličinović, novinarka i aktivistica Ana Brakus, predstavnici inicijative Emina Bužinkić i Marko Kovačić te Zli bubnjari.

Za vrijeme trajanja prosvjedne akcije kružit će tzv. glasačke kutije u koje će građani moći ubaciti svoj glasački listić kojim poručuju zbog čega im je dosta aktualne političke garniture. Stoga će inicijativa "Hrvatska može bolje" sutradan, 17. lipnja u 9 sati, u Hrvatskom saboru urudžbirati stavove građana koje će biti prikupljene u glasačkim kutijama tijekom prosvjedne akcije.

>> Hrvatska može bolje u četvrtak na Markovom trgu traži smjenu vlasti

Komentara 22

DU
Deleted user
16:01 16.06.2016.

evo nama naših parazitića i neradnika u službi centralnog komiteta ,srpskog instituta za historiju i hard porno industrije za dječicu u razvoji.Već sam se zabrinuo šta se događa da se ne izlazi na ulice već 10 dana .

TR
tragurion1954
16:32 16.06.2016.

Gdje su bili dok je Jovanović unistavao?

LI
Livi
16:13 16.06.2016.

Hocete li nam preko naravno "neutralnog" SDP-a platiti put u Zg. kao sto ste prosli put platili put Rijecanima da vas podrze? Jeste li odgovorili Elvisu Dusperu: Zar vi zaista podrzavate onako skandaloznu literatutu izvjesnog Ferica kao stivo za nasu djecu? Jeste li vi normalni ili niste ni procitali sto podrzavate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije