Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„PUCANJ U HRVATSKOJ“

Intrigantna priča inspirirana stvarnim događajima o ratnim zločinima u Hrvatskoj

Pucanj u Hrvatskoj
25.04.2024.
u 16:07

Knjigu „Pucanj u Hrvatskoj“, pronađite u prodaji na svim kioscima i Tisak media centrima za 19,99€.

Knjiga kinesko-američke autorice Xiaping Jiang donosi priču o prvoj UN-ovoj misiji koja je prikupljala podatke i identificirala žrtve Domovinskog rata. Glavni protagonist je Dragan Primorac kojemu u pomoć stiže i Henry Lee, moderni Sherlock Holmes, koji je radio na 8000 forenzičkih slučajeva koji su mijenjali američku i svjetsku povijest.

Među brojnim slučajevima, Henry Lee istraživao je ubojstvo JFK-a, ubojstvo Nicole Brown u slučaju O.J.Simpsona, teroristički napad na SAD 11. rujna 2001., a u Hrvatskoj je s Primorcem identificirao ratne žrtve. Svaka žrtva bila mu je jednako važna, bez obzira na rasu, vjeru, zemlju podrijetla ili društveni status. „Upoznao sam mnoge lidere, ali malo tko je imao utjecaja na ljudske sudbine kao prof. Henry Lee“ riječi su kojima je Dragan Primorac opisao Henryja Leea.

Intrigantna knjiga pokazuje kako znanost otkriva činjenice, a time i istinu o genocidu u Hrvatskoj. „Pucanj u Hrvatskoj“ priča je inspirirana stvarnim događajima koja spaja činjenice i fikciju. Posjetite vaš obližnji kiosk ili Tisak media centar i potražite knjigu „Pucanj u Hrvatskoj“ za samo 19,99€!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije