neobična nesreća

Iskupljenje u Požegi: ukradenim autom se zaletio u zid zatvora

\'za crnu-18.11.09. prometna nesreca kod cvorista kosnica na zagebackoj obilaznici.bmw se zaletio u straznji dio autobusa.vozac je ozlijedjen  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL\'
Davor Višnjić/PIXSELL, arhiva
17.12.2010.
u 22:00

Auto, kojim je još uvijek nepoznati muškarac dojurio do zatvora, ukraden je 11. veljače ove godine u Zürichu

Pomoć u bijegu zatvorenika koja je pošla po zlu ili jednostavno neviđena glupost pojedinca najkraće je objašnjenje neobične nesreće koja se dogodila u četvrtak oko 16.20 sati u Požegi kada je nepoznati muškarac automobilom švicarskih registracija udario u zid zatvora.

– Poslije udarca muškarac se ubrzano udaljio s mjesta događaja i ostavio automobil. Automobil je ukraden 11. veljače u Zürichu. Imamo i neke spoznaje o počinitelju – rekli su u policiji. Prometna je nesreća među Požežanima izazvala najprije čuđenje, a potom su počela nagađanja kako i nije riječ samo o nesreći. Naime, zgrada u kojoj je zatvor podalje je od glavne ceste i do nje se ne može doći, a da se ne prođe nadzorna rampa.

Ubrzo se međutim doznalo kako se nepoznati muškarac provezao makadamskom cestom s druge strane zatvora koja prolazi kraj livada i kojom mogu prometovati samo vozila kaznionice pa su tada krenule priče da je muškarac došao kao potpora nekomu tko je planirao bijeg. Upravitelj zatvora nije želio komentirati nesreću.

Komentara 2

SI
Simas
00:17 18.12.2010.

steta BMW-a....

Avatar commentator
commentator
02:16 18.12.2010.

KAMIKAZE, htio srušiti zatvor. Sljedeći puta pokušat sa punom cisternom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije