RECIDIVIST

Ispad pijanog muškarca (44) u Požegi: Netom prije mise upao u crkvu i počeo galamiti, policija ga uhitila

pixabay
31.03.2024.
u 10:18

Sumnje da je pod utjecajem alkohola bile su i potvrđene nakon alkotestiranja, a nakon čega je muškarc i uhićen. Uz to, policija je navela da se radi o ponavljaču

Slučaj remećenja javnog reda i mira zabilježen je jučer predvečer u Požegi, kada je alkoholizirani muškarac (44) ušao u prostorije crkve. Policija je objavila kako se cijeli incident dogodio oko 19.40 sati u crkvi na Trgu Svetog Trojstva, netom prije početka Vazmenog bdijenja koje je započelo u 20 sati, a muškarac je nakon ulaska počeo glasno galamiti.

Sumnje da je pod utjecajem alkohola bile su i potvrđene nakon alkotestiranja, a nakon čega je muškarc i uhićen. Uz to, policija je navela da se radi o ponavljaču.

- Budući da je on recidivist u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - izvijestila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Policija dočekuje navijače uoči utakmice kraj naplatnih kućica u Dugopolju uoči utakmice na Poljudu


 
Ključne riječi

Komentara 1

JA
Jatiser
09:41 01.04.2024.

Ako išta kažeš javno protiv crkve ili vlade odmah u zatvor. Demokracija hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije