STRAVIČAN SLUČAJ

Isplivao novi detalj ubojstva Danke Ilić: 'Priznao mi je sve, otkrio je gdje su stavili tijelo djeteta'

Danka Ilić i osumnjičeni za ubojstvo
Foto: Pixsell/Društvene mreže
1/5
11.10.2024.
u 22:46

Ovaj stravičan zločin, koji je šokirao javnost, dodatno je uzburkao strasti jer tijelo dvogodišnje Danke Ilić još uvijek nije pronađeno, a osumnjičeni su više puta mijenjali svoje iskaze.

Dalibor Dragijević, brat jednog od osumnjičenih za brutalno ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić, dao je izjavu policiji nedugo prije nego što je preminuo tijekom policijskog zadržavanja. Njegov iskaz, koji je tek sada objavljen u javnosti putem Telegrafa, otkriva detalje o ubojstvu koje je šokirao Srbiju.

Dalibor je ispitan 6. travnja i izjavio kako je njegov brat Dejan kobnog 26. ožujka bio na poslu u "Vodovodu", gdje je radio u prvoj smjeni od 7 do 15 sati, a kući je stigao oko 15:30 sati. Tada je primijetio promjene u Dejanovom ponašanju jer je bio vidno uznemiren, no brat mu nije otkrio razlog svog stanja. Kasnije je Dalibor čuo na televiziji da je u Banjskoj Polju nestalo dijete.

Prema Daliborovim riječima, 28. ožujka Dejan je došao kući sa svojim plavim "Peugeotom 307", a u prtljažniku je imao bijelu pletenu vreću. Kada ga je pitao što se nalazi u vreći, Dejan mu je odgovorio da je unutra dijete te da su ga pregazili automobilom i pokupili.  Prema njegovim riječima, Dejan mu je priznao da je djevojčicu pokupio nakon što je bila pregazena automobilom te ju je zajedno s bratom sakrio u napuštenu kuću. Kasnije je tijelo, prema tvrdnjama Dalibora, premješteno i zakopano u blizini Brestovačkog mosta.

Ovaj stravičan zločin, koji je šokirao javnost, dodatno je uzburkao strasti jer tijelo dvogodišnje Danke Ilić još uvijek nije pronađeno, a osumnjičeni su više puta mijenjali svoje iskaze. Optužnica još uvijek nije pravomoćna, a postoji mogućnost da je sud vrati na dopunu zbog novih detalja koji su izašli na vidjelo, piše Telegraf.rs. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Ovo je sudnica u kojoj je dječak Kosta K. davao iskaz. Od roditelja žrtava dijelila su ga neprobojna stakla

Danka Ilić i osumnjičeni za ubojstvo
1/36

Komentara 1

Avatar LittleTut
LittleTut
01:11 12.10.2024.

A to se sada zove "preminuo tijekom policijskog zadržavanja"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije