raznolika ponuda

Ista tvrtka radi satove s Gotovinom i grbom NDH, Srbije, Crne Gore...

satovi,ante gotovina,ndh (1)
Foto: '
1/3
26.11.2012.
u 15:32

– Nacionalizam se isplati – poručuje vlasnik švicarske tvrtke koja proizvodi satove s nacionalističkim obilježjima

Na Facebooku ste zapazili reklame za pozlaćene satove s reljefnim likom generala Ante Gotovine? A satove i upaljače sa simbolima Nezavisne Države Hrvatske? Jeste li znali da ista tvrtka prodaje i satove sa srpskim državnim obilježjima i natpisom "Samo sloga Srbina spašava" kao i satove s crnogorskim grbom? Riječ je o tvrtki iz Švicarske čiji su vlasnici očito shvatili da se svi njihovi proizvodi ne bi svidjeli istoj klijenteli pa su za svaki predmet otvorili posebnu internetsku stranicu.

Satovi se, osim po obilježjima ispod kazaljki, ne razlikuju puno, imaju pozlaćeno kućište i kožnati remen, a i cijena im je slična. Satovi s likom Gotovine i srpskim grbom koštat će vas 79 eura, dok je crnogorski sat nešto skuplji – 89 eura. Sat s ustaškim obilježjima, kako je istaknuto na stranici – "remek-djelo dizajna", znatno je jeftiniji i stoji 49 eura. Puno su skuplji "ustaški" upaljači Zippo koji će vas stajati 119 eura.

Vlasnik tvrtke, koji je želio ostati anoniman, za srbijanski je Blic rekao da je crnogorski sat skuplji zbog većih troškova izrade i većih dimenzija. Kaže kako se ovim poslom počeo baviti za vrijeme ratova u bivšoj Jugoslaviji.

– Čim se nešto događa na političkoj sceni, budi se nacionalizam – rekao je vlasnik koji zaključuje da se nacionalizam isplati. Satove najviše kupuju Srbi iz dijaspore. Dodaje i kako planira proširiti posao kako bi i drugim narodima pomogao u izražavanju jakih nacionalnih osjećaja.

– U planu su mi i turski, bosanski, ruski, kurdski, poljski... – kaže on.

>> Nikolić o Gotovini: Što hoće, da se Srbi okupe i da ih pobije?

Ključne riječi

Komentara 9

GL
Glista
15:30 27.11.2012.

Svicarski... hahaha... Odete u Shinzen u Kinu i tamo ce vam prodati sat za 5 Eura se BILO CIME nacrtanim. 100+ komada, Cijena? Prava sitnica, 2 Eura.

SE
sestrićna
21:49 26.11.2012.

kao da sam dobio minuse od onih koji su se prepoznali..

SV
Sumrak Vremena
16:34 26.11.2012.

Kud se ja nisam sjetio sad bih imao Vilu na Floridi a ovako mi prijeti Rementinac ako neplatim racune i porez e sirotinjo i Bogu si teska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije