PLAĆE I TROŠKOVI

Istarska županija u godinu dana uštedjela 7 milijuna kuna

Valter Flego
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
15.05.2014.
u 14:50

Od ušteđenog novca najviše, 2,67 milijuna kuna, ide Općoj bolnici Pula

Istarski županija u ovoj je godini uštedjela čak 7 milijuna kuna koje će, rekao je danas župan Valter Flego, uložiti u poticaje i nove projekte u gospodarstvu, u zdravstvenu skrb, EU projekte, školstvo te zaštitu okoliša i povećanje energetske učinkovitosti. Uštede su ostvarene na plaćama i putnim troškovima zaposlenika i troškovima energenata.

Flego u cijelom mandatu očekuje uštedu od 25 milijuna kuna. Od ušteđenog novca najviše, 2,67 milijuna kuna, ide Općoj bolnici Pula za nabavku novog CT uređaja i sufinanciranje popravka krova, s dva milijuna kuna sufinancirat će se troškovi prijevoza učenika, a s milijun kuna povećat će se Fond za predfinanciranje EU projekta dok je pola milijuna kuna namijenjeno jamstvenom fondu za gospodarstvo.

>> Istra - hrvatski rekorder po udjelu malih poduzeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije