zloporaba položaja

Istraga protiv I. Mravka i I. Čovića zbog prodaje HEP-ovih stanova

mravak
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
30.03.2011.
u 17:57

Čović je trenutačno šef Zagrebačkog holdinga, dok Mravak, nakon izlaska iz istražnog zatvora u studenom, radi kao inžinjer u HEP-u.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu zatražilo je od istražnog suca pokretanje istrage protiv Ivana Mravka i Ive Čovića, bivših šefova dviju uprava HEP-a, zbog zloporabe položaja i ovlasti prilikom prodaje HEP-ovih stanova zbog čega je nanesena višemilijunska šteta državnoj tvrtci.

Čović je trenutačno šef Zagrebačkog holdinga, dok Mravak, nakon izlaska iz istražnog zatvora u studenom, radi kao inžinjer u HEP-u. Bio je uhićen radi afere oko jeftine preprodaje struje TLM-u i Aluminiju.

Komentara 18

DU
Deleted user
18:26 30.03.2011.

Smeca ADZ-ovska! I jos veca smeca koja ih i dalje drze na poslu - isto ADZ-ovska. Ajd\' kod privatnika krivo pogledaj nesto! A on se \"pokajao\"!?!? Govna!

Avatar pupoljak
pupoljak
18:44 30.03.2011.

Vidi, vidi vraga!!!!!! Ma, kako se samo naša Sivka trsi da nam pravosuđe \"profunkcionira\"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mravak bio uhićen za preprodaju jeftine struje......A sad\' bude odgovarao za prodaju HEP-ovih stanova. Hm, čiji je ono potpis bio u \"mešetarenju\" između HEP-a, TLM-a i Aluminija???????????? Tko je to naknadno legalizirao?????????

MM
Mladen Miletić
21:01 30.03.2011.

Nije kriv znamo da je radio sve kao mravak po nagovoru Sanadera- ili zločestoga HDZ-a dalje na slobodi neka se vodi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije