CRKVA IZNIJELA SVOJ STAV

Iustitia et pax: Gdje će se zaposliti polaznici rodnih studija?

11.07.2024.
u 14:50

Biskupi: Zakonodavac ima pravo ograničiti studijske programe koji nisu u skladu s uvjerenjima većine

Ključne riječi

Komentara 4

EJ
ejStef
19:46 11.07.2024.

Vrlo jednostavno. U sabor je po hitnom postupku ušao zakon o tvrtkama, gdje će do 2028. svaka tvrtka morati imati zaposlenog komesara za jednakost i inkluzivnost rodova. Nije to bez veze. Uz nekoliko birokrata za samoodrživost, ekologiju i ostalo zelenilo, sada stvaramo i rodnu birokraciju... I sve to skupa guramo i u privatni sektor pod prijetnjom da nitko neće raditi s njima, da neće moći dobiti kredite i sl. Pogledajte malo direktivu EU-a, to točno tako tamo piše...

Avatar istovari
istovari
18:32 11.07.2024.

Biskupi su riješili pitanje svoga zaposlenja.... Plaća ih se za vrlo produktivan posao molitve i posta. Država se za to obavezala Vatikanskim ugovorima. Srećom po njih ne žive od crkvenog poreza kao negdje drugdje.

OR
Orion5
18:10 11.07.2024.

Gdje će se zaposliti, biskupe? Zar ste toliko naivni? Prepisivanje sa Zapada. Pa u Gradu Zagrebu, ministarstvima, HŽ-u, HŠ, HEP-u, i drugim državnim institucijama i tvrtkama gdje će 'soliti' pamet ljudima koji pošteno rade i učiti ih o rodnoj ravnopravnosti i toleranciji. Još jedanput, uvoz sa Zapada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije