hep

Ivan Mravak puna tri sata na ispitivanju u USKOK-u

uskok (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
19.08.2010.
u 14:31

Mravka se sumnjiči zbog zloupotreba teških 6,3 milijuna kuna. Drugoosumnjičeni Ivan Mrljak, direktor HEP-ove Opskrbe, ispitan je jučer te pušten da se brani sa slobode.

Bivši predsjednik uprave HEP-a Ivan Mravak doveden je jutros u 10.30 sati u USKOK zbog još jedne istrage u kojoj ga se sumnjiči zbog zloupotreba teških 6,3 milijuna kuna.

Mravak je u USKOK-u ispitivan puna tri sata, a zatim je odveden u Remetinec.

Drugoosumnjičeni Ivan Mrljak, direktor HEP-ove Opskrbe, ispitan je jučer te pušten da se brani sa slobode. 

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
15:03 19.08.2010.

Za raju ili stoku sitnoga balkanskoga zuba USKOK - nerkada udba je svetinja i kao najpametniji i najpošteniji i naj naj . Tko to može dokazati ? Drugooptuženi Ivan Mrljak, direktor HEP-ove Opskrbe, ispitan je jučer te je pušten da se brani sa slobode. Neće nemođe nezna da utječe na svjedoke ????????? Zna se ili nezna se ????? Ljepo preljepo je biti diktator u jednoj ne demoikraciji !

MM
Mladen Miletić
15:11 19.08.2010.

Poslje ispitaivanje ( pošto neznaju nemaju pojma moraju se raspitivati i onda im je sve jasno !)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije