'PROGRESIVNA LJEVICA'

Ivan Račan: Viktor Gotovac me razočarao. SDP i Možemo moraju surađivati, desnica Italije je primjer

17.10.2022.
u 13:44

SDP i Možemo! su političke opcije koje baštine različita iskustva i prošlost. Istovremeno dijele zajednički politički i vrijednosni profil te vjerujem da mogu zajedno pokazati da progresivna ljevica ima rješenja i u današnjem svijetu. Iskustvo i tradicija SDP-a, kao i političke inovacije koje je donijelo Možemo! pretpostavka je za novu kvalitetu. Iako su velike razlike između nacionalne i lokalne politike, suradnja u Zagrebu može biti primjer buduće suradnje u državi.

Komentara 21

Avatar Avi
Avi
13:50 17.10.2022.

SDP je prošlost, oni su odavno postali mala regionalna komunistička stranka iz Rijeke.

DU
Deleted user
14:05 17.10.2022.

Ogledni primjerak sdp-a.

DU
Deleted user
14:06 17.10.2022.

uh kakva prikaza, podbradak na podbratku a ni iznutra, sustinski, nije bolje. sukus clanka - sdp mora na vlast, ne zato jer je to dobro za zemlju nego zato da sdp prezivi. odurna spika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?