IMENOVANJE

Ivana Krajinović nova je izvršna direktorica Večernjeg lista

Ivana Krajinović
02.10.2023.
u 14:55

Styria je ponosna što ih ima na čelu Večernjeg lista zajedno s Draženom Klarićem. Večernji list, vodeći medijski brend u Hrvatskoj, i dalje ostaje dominantan na svom tržištu, rekao je Klaus Schweighofer iz Styria Media Internationala

Ivana Krajinović vraća se u Styria Media Group kao nova izvršna direktorica Večernjeg lista te će se pridružiti Draženu Klariću u Upravi. Istodobno je Anamaria Todorić, direktorica digitalnih medija, imenovana prokuristicom Večernjeg lista.

Ovim imenovanjem Ivana Krajinović se vraća u Styria Media Group gdje je prethodno bila odgovorna za ljudske potencijale i kulturu tvrtke. U posljednje četiri godine obavljala je različite izvršne funkcije u regionalnoj medijskoj kompaniji, s glavnim fokusom na provođenje poslovnih transformacija. U Upravi kompanije I. Krajinović pridružila se Draženu Klariću, ujedno glavnom uredniku Večernjaka. 

– Izuzetno sam sretna što se vraćam u Styria Media Group i pridružujem njihovim hrabrim inicijativama, od usvajanja digitalnih inovacija do proširenja pokrivenosti, te da ću moći donijeti novu energiju u naše poslovanje i dodatno ojačati naš brand i proizvode u još bližoj suradnji s našim klijentima, partnerima i čitateljima. Zahvalna sam Grupi što mi je ukazala povjerenje imenujući me na ovu poziciju. S nestrpljenjem očekujem nadolazeće poslovne izazove i uspjehe koji su pred nama – rekla je Ivana Krajinović.

Klaus Schweighofer iz Styria Media Internationala naglasio je da su Ivana Krajinović i Anamaria Todorić među vodećim osobama na tržištu medijske industrije u regiji:

– Styria je ponosna što ih ima na čelu Večernjeg lista zajedno s Draženom Klarićem. Večernji list, vodeći medijski brend u Hrvatskoj, i dalje ostaje dominantan na svom tržištu, pri čemu su glavni ciljevi novoimenovanih članova Uprave i vodstva osigurati vodeću poziciju u inovacijama premium proizvoda i njihovoj distribuciji te povećati učinkovitost poslovanja. 

VEZANI ČLANCI: 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije