PENAVINA SURADNICA

Ivana Mujkić izabrana za predsjednicu vukovarske podružnice Domovinskog pokreta

Ivana Mujkić
Branimir Bradarić
04.02.2022.
u 20:57

Izabrano je i predsjedništvo koje broji 17 članova kao i dva potpredsjednika gradske organizacije – Alen Jakumetović i Domagoj Bilić

Na današnjoj osnivačkoj Skupštini Domovinskog pokreta grada Vukovara Ivana Mujkić je izabrana za predsjednicu. Mujkić je osoba od najvišeg povjerenja Ivana Penave te je u prošlom mandatu obnašala i dužnost zamjenice gradonačelnika. Izabrano je i predsjedništvo koje broji 17 članova kao i dva potpredsjednika gradske organizacije – Alen Jakumetović i Domagoj Bilić.

- Ovo je važan dan za nas iako Domovinski pokret u Vukovaru djeluje već neko vrijeme. Imamo preko 200 članova među kojima je, što nas posebno raduje, veliki broj mladih ljudi. To su ljudi s kojima već surađujemo, koji su pratili čovjeka, uvjerenja i nisu pognuli glave. Zajedno ćemo raditi, otvarati teme, predlagati rješenja i doprinositi kroz razne ideje za boljitak grada. Jako nam je važno što među nama nema „ja“ nego smo „mi“ – rekla je Mujkić.

Govoreći o situaciji u Vukovaru rekla je kako uvijek može bolje, kako nitko nije savršen i da treba biti objektivan te svjestan svih svojih vrlina, prednosti ali i nedostataka. Kada je riječ o Slavoniji kazala je kako je tu situacija katastrofalna te da se u tome dijelu Hrvatske osjetno teže živi nego u ostatku Hrvatske. Smatra odgovornim za to nacionalnu politiku za koju je rekla da se sa lokala ne može mijenjati ali i da se može glasno kritizirati.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
02:05 05.02.2022.

Situacija je teška. Ali trebalo bi im dati priliku da pokažu što znaju. Slavonija doista nema što više izgubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije