gore nego prije

Ivanu eksperimentalna operacija pogoršala stanje

Ivan Repinac
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
15.12.2013.
u 19:56

U sedam godina 24-godišnji Brođanin prošao je brojne operacije kojima je pokušao vratiti zdravlje izgubljeno skokom u Savu

Brođanin Ivan Repinac imao je 17 godina kada je skokom na glavu u Savu ozlijedio vratnu kralježnicu i ostao vezan za invalidska kolica. Otad je prošlo sedam godina, a posljednja operacija u Beirutu, kod dr. Norberta Sassa koji eksperimentalno ubrizgava matične stanice, nažalost, samo mu je pogoršala stanje. Za tu je operaciju humanitarnom akcijom prikupljeno 300 tisuća kuna.

– Vratna kralježnica postala je nestabilna i došlo je do jačeg pritiska na leđnu moždinu – kaže Ivanov otac Drago Repinac. I snimka magnetne rezonancije pokazala je liječničku pogrešku, a Ivan sada osjeća žarenje u stopalima koje prije nije imao. Uslijedile su još tri operacije u Zagrebu i Varaždinu te rehabilitacija u Varaždinskim toplicama. Ivan nije klonuo duhom, sudio je i izvlačio parove na sportskim igrama invalida. Obitelj ne gubi nadu.

>>Ivan 25. rujna leti za Bejrut – držimo palčeve da opet prohoda

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kresimirn
20:44 15.12.2013.

nisam lijecnik, ali ako apsolutno nista nije osjecao...a sada nesto osjeca...onda to nije greska

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
20:03 16.12.2013.

"...operacija u Beirutu, kod dr. Norberta Sassa koji eksperimentalno ubrizgava matične stanice.." U Beirutu? I onda kao cudjenje sto mu nije bolje? Drugi put u Beograd, ili mozda Tiranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije