Ništa od saveza

Ivica Mudrinić: Ne osnivam političku stranku s Todorićem!

'25.04.2012., Zagreb - Glavna skupstina HT-a odrzana je u kongresnoj dvorani Hypo Expo XXL centra. Ivica Mudrinic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
10.10.2012.
u 12:06

Isto su poručili i iz Agrokora, no nisu htjeli dodatno komentirati špekulacije da Ivica Todorić i Ivica Mudrinić osnivaju političku stranku

– Ne osnivam političku stranku ni s Todorićem ni bilo s kim drugim. Glasine koje idu u tom smjeru čista su besmislica i izmišljotina, demantirao je napise lista Objektiv predsjednik uprave T-HT-a Ivica Mudrinić, piše Poslovni dnevnik.

Isto su poručili i iz Agrokora, no nisu htjeli dodatno komentirati špekulacije da Ivica Todorić i Ivica Mudrinić osnivaju političku stranku.

Objektiv je, naime, objavio kako se dvojac odlučio na političku akciju jer želi stvoriti "treći put u hrvatskoj politici", i to onaj koji će više pomagati poduzetnicima. Mudrinić je inače prije nekoliko tjedana izabran na čelnu poziciju Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), a od nekih se predstavnika Agrokora moglo čuti da su u koncernu zadovoljni njegovim izborom.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Komentara 10

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
12:29 10.10.2012.

pokradeno se mora -ZASTITIT.ahhaahhah ulazkom u Politiku....

KO
koza2
12:29 10.10.2012.

Zanimljivo da onaj koji proda THT za godišnju zaradu, postane direktor sa plaćom 400 000 kuna plus bonusi,dionice....Zar to nije sukob interesa???? Zašto USKOK ne "uskoči"?? On postaje prsjednik HUP-a....mi nikako ne možemo naprijed...A gospodin Šeks je izabran za presjednik.. vijeća za korupciju...Što kažu Slavonci na to?.....Što reći, nismo niti banana država....

SO
Somelier
12:28 10.10.2012.

Još i to da se desi bio bi znak da je Todorićevome carstvu kraj i spašavaj se ko može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije