PRITVOREN PIROMAN

Izazvao sedam požara, šteta 18 milijuna kuna

Požar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
05.09.2017.
u 17:18

U tim su požarima bili ugroženi ljudski životi i imovina a izgorjela je suha trava, nisko raslinje, šume bora...

Protiv muškarca (39), koji se sumnjiči za izazivanje sedam požara, u kojima je pričinjena šteta od 18 milijuna kuna, pokrenuta je istraga, a njemu je sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Kako je priopćilo šibensko tužiteljstvo, sumnja se da je 39-godišnjak od 4. do 27. kolovoza u Razvođu, namjeravajući izazvati požar, sedam puta, plinskim upaljačem palio suhu travu i nisko raslinje, nakon čega izbili požari. U tim su požarima bili ugroženi ljudski životi i imovina a izgorjela je suha trava, nisko raslinje, šume bora, hrasta i jasena. 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
17:42 05.09.2017.

Ime i prezime.Neka se zna ko je.Nacionalnost tog zlotvora me ne interesira.

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
19:02 05.09.2017.

plenkovicu ipopovac objavite ime ko pali po HR.

KR
Krkan15
08:47 06.09.2017.

Osuditi ga treba na dugogodišnji zatvor ili ludnicu ako je to bolest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije