INTERVJU: RADOMIR LAZOVIĆ

'Izbor Picule dobra je vijest za građane Srbije, a vlastima smeta što otvoreno iznosi stavove, a ne to što je Hrvat'

27.10.2024.
u 09:26

Za mene je Hrvatska prijatelj, kao i sve zemlje u regiji. Želim da se uspostave što bolji odnosi između Hrvatske i Srbije jer je u povijesti, kad god su ti odnosi bili dobri, običnim građanima također bilo dobro.'

Komentara 9

PR
pravedno
09:32 27.10.2024.

Vučiću i njegovim pijunima smeta Picula koji govori istinu, što AV nevoli da Srbijanci znaju i što neće biti kako on kaže. Znamo i čiji je on učenik.

Avatar Caliban
Caliban
10:21 27.10.2024.

Kao prvo im smeta što je Hrvat. Kad hraniš naciju izjavama da su Hrvati u EU mali, nevažni i ništa ih se ne pita pa te odjednom dođe Hrvat ocjenjivati ✌️

PA
PatMat
10:33 27.10.2024.

Picula ima i pravo i dužnost tražiti i od Srbije i svih srpskih institucija da one otklone osnovane sumnje što je dužnost pravnih osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije